Efter en mycket lyckosam sommarturné som publiken tagit emot med vidöppna armar så har energin bara fyllts på mer och mer. Carola bestämde sig under sommaren för att ge ännu ett ansikte till sina 4 Faces under 2023. Det ansiktet heter Carola Gospel-Jul och kommer att vara fylld av en stor portion glädje, innerlighet och glöd. Alla som varit på Carolas jul i ladan vet precis vad de kan förvänta sig av sann julstämning och i år med äkta gospelsväng.

– Min vision för julkonserten är att inte bara själv få glöda & njuta av julmusikens innerlighet från scen utan att få hela publiken att sjunga med i sångerna så att vi blir till en stor kör där alla känner sig sedda och delaktiga. Jag önskar även uppmuntra publiken att ta med sig en liten julklapp till familjer i Ukraina som samlas in på plats via organisationen Operation aid, säger Carola.

Tillsammans med Magnus Spångbergs orkester och gospelsångare kommer Carola ge några av sina mest älskade julsånger så som ”Himlen i min famn”, ”Nu tändas tusen juleljus”, ”O Come, All Ye Faithful”, ”Let’s Sing (It’s Christmas Time)”, ”Oh, Happy Day”, ”My Tribute (To God Be The Glory)”, ”Love Theory” och ”Amen” för att nämna några.

Missa inte årets höjdpunkt i Carolas firande som sångerska, 40 år på scen!

Kontakt & bokning

Huvudsaklig kontakt
management@carola.com

Presskontakt
johannes@jubel.se

Bokning för konsert
vincent@jubel.se