Genombrottet 1983

Genombrottet kom med segern i Melodifestivalen 1983 med låten ”Främling”, skriven av Lasse Holm och Monica Forsberg. Albumet Främling kom att sälja i över en miljon exemplar och är det mest sålda albumet någonsin i Sverige. Vid turnén samma sommar slogs besöksrekord i folkparkerna.
Vid tidpunkten för segern gick hon på Södra Latins musiklinje i Stockholm, men avslutade studierna i samband med Melodifestivalen. Hon tävlade senare i Eurovision Song Contest och slutade på tredje plats efter Luxemburg och Israel. 6,1 miljoner TV-tittare – 84 procent av Sveriges befolkning – såg sändningen, vilket var svenskt tv-publikrekord.
Carola släppte fyra album och en EP på Mariann Grammofon, men skrev sedan kontrakt med Polydor. 1988 gick Carola på Livets Ords bibelskola, och blev medlem i församlingen.

1990–1991: Tillbaka i Melodifestivalen och Eurovision Song Contest

1990 återvände Carola till Melodifestivalen med låten ”Mitt i ett äventyr”, skriven av Stephan Berg, och kom tvåa i tävlingen efter Edin-Ådahl. I samband med festivalen släpptes albumet Much More, vilket sålde guld.
1991 tävlade Carola återigen i Melodifestivalen med ”Fångad av en stormvind”, även den skriven av Stephan Berg. Bidraget vann med 32 poäng över tvåan och fick representera Sverige
i Eurovision Song Contest 1991 i Rom, Italien. Brittiska vadslagningsfirmor tippade henne som tvåa.[13] När det endast återstod en jurygrupp, från Italien, stod vinsten mellan två länder: Sverige med 146 poäng och Israel med 139 poäng. Varken Sverige eller Israel fick några poäng av den italienska juryn, medan Frankrike fick tolvan. Detta innebar att Sveriges Carola och
Frankrikes Amina Annabi båda hade 146 poäng vardera. Segern fick inte delas, varför man räknade antal tolvpoängare de två bidragen hade fått. Det visade sig att de fått lika många tolvor, varför man fick räkna tiopoängare, av vilka Carola hade fått fem mot Frankrikes två. Först då kunde hon utses till vinnare.
”Fångad av en stormvind” blev en stor hit i Sverige och följdes av albumet Carola Hits. Detta var tredje gången Sverige stod som vinnare.

1992–2004: Musikaler, skivor och turnéer

Carola är den första skandinaviska popsångerska som uppträtt i Kina, vilket hon gjorde inför cirka 600 miljoner TV-tittare. Hon släppte även ett album i Kina 1992. 1993 spelade hon
in gospelalbumet My Tribute som sedan släpptes i sexton länder. Detta gjorde henne bland annat till årets gospelartist i Nederländerna. Året därpå gjorde hon debut som låtskrivare, på albumet Personligt.
1995 gjorde Carola debut som aktris i en musikal när hon gjorde rollen som Maria i The Sound of Music och spelade mot Tommy Körberg. Hon deltog i 425 föreställningar och
vann Guldmasken för sin roll. 1998 gjorde hon den svenska rösten som Mirjam i den tecknade filmen Prinsen av Egypten och 2002 var hon med i musikalen Les Misérables i London och på turnén till fem skandinaviska städer.
Under sommaren 2002 blev hon korad av flera tidningar till sommarens
popdrottning. 2003 lämnade Carola in sången ”När löven faller” till Melodifestivalen, men eftersom hon inte ville framföra den själv, trots att hon sjungit på den inlämnade demon, diskvalificerades bidraget. Låten fanns senare med på albumet Guld, platina & passion som släpptes 2003 i samband med att hon firade 20 år som artist. Året därpå släpptes det kristna albumet Credo som Carola beskrev som ”Ett uttryck av min kärlek för Gud”.

2005–2007: Melodifestivalen och Jul i Betlehem Carola i Eurovision Song Contest 2006

2005 turnerade Carola i Norge och Finland med låtar från albumet Störst av allt. Efter att ha varit mellanakt i Melodifestivalen 2005, då hon uppträdde med den nya singeln ”Genom allt”, ställde hon åter upp i tävlingen 2006. Hon tävlade med bidraget ”Evighet” skriven av Bobby
Ljunggren, Henrik Wikström och Thomas G:son och som hon beskrev som ”en sann vinnarlåt”. Hon tog sig överlägset vidare från semifinalen i Göteborg till finalen i Stockholm. Trots att hon bara kom tvåa efter att jurygrupperna avgett sina röster gjorde svenska folkets telefonröster henne till vinnare med 232 poäng. Efter vinsten reste hon runt i Europa för att marknadsföra låten, bland annat i Kroatien, Slovenien, Serbien och Irland. Under sommaren släppte hon albumet Från nu till evighet som toppade listorna i Sverige i flera veckor. I Eurovision Song Contest i Aten tävlade hon alltså för Sverige för tredje gången. Hon är jämte Marie Bergman den artist som har representerat Sverige i tävlingen flest gånger. Hon tävlade med den engelskspråkiga versionen av låten, ”Invincible”, först i semifinalen, vilken hon kvalificerade sig från med 217 poäng och en fjärdeplats. I finalen slutade hon på femte plats (av 24) med 170 poäng. I finalen fick Carola poäng ifrån 31 av de 37 deltagande länderna, varav tre 10 poängare ifrån Norge, Danmark och Albanien. I semifinalen fick hon 12 poängare ifrån Malta, Portugal och Norge.
Efter Eurovision Song Contest genomförde hon en stor sommarturné i Sverige med material från senaste popskivan. Totalt besökte hon sjutton städer och hon medverkade dessutom i flera TV- program. Men under andra halvan av 2006 tvingades Carola att vila sin röst på grund av halsproblem orsakade av hennes allt kraftfullare och intensivare sätt att sjunga. Hon gjorde bara ett fåtal framträdanden. I oktober 2006 sjöng hon tillsammans med Andrea Bocelli på hans nya singel ”Because We Believe”. I december 2006 turnerade hon återigen i Norden med sin julturné.
Under första halvan av 2007 genomförde Carola en miniturné mestadels i de norra delarna av Sverige. Hon gjorde även två konserter i Ängelholm till förmån för EFS-kyrkans nybyggnad och invigningen av Wisby Strand konsert- och kongresshall i Visby. Hon reste dessutom runt i Europa, bland annat till Danmark, Belarus och Spanien för att gästa olika shower och sjunga ”Invincible”.
Den 14 juli 2007 sjöng Carola för kronprinsessan Victoria på hennes 30-årsdag. Hon sjöng ett medley av ”Evighet” och ”Så länge jag lever” samt en duett med Måns Zelmerlöw i ”Som en bro över mörka vatten”. Hon medverkade dessutom som gästartist i Idol där hon sjöng gospellåten ”Go, Tell It on the Mountain”.
I november 2007 släppte Carola en ny julskiva, I denna natt blir världen ny – Jul i Betlehem II som en fortsättning på Jul i Betlehem från 1999. Albumet var precis som sin föregångare inspelat
i Betlehem. Albumet placerade sig som etta på svenska försäljningslistan och på tolfte plats i Norge. Samtidigt gav hon sig ut på en mindre julturné i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island.

2008–2010 – Melodifestival och Christmas in Bethlehem

Tillsammans med Andreas Johnson deltog hon i Melodifestivalen 2008 som joker, med melodin ”One Love”.
2008 firade Carola 25 år som artist, vilket bland annat resulterade i samlingsalbumet Främling 25 år. I samband med detta delades Främlingsstipendiet ut för första gången.
Den 28 november 2008 medverkade Carola i Idol-juryn för andra året i rad. Temat för programmet var gospel. I början av 2009 sände SVT ett dokumentär om Carolas 25 år som artist, där hon berättar om sitt liv, sin musik och sin tro.
Under senare delen av 2009 spelade Carola in albumet Christmas in Bethlehem. Det är det tredje albumet i hennes Jul i Bethlehem. Det här albumet skiljer sig dock från de andra två, då detta innehåller låtar endast på engelska.
Carola blev inbjuden att sjunga på bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. Det skrevs en låt speciellt till bröllopet, ”Det är bara vi”, som Carola framförde under middagen
på Stockholms slott. Hon framförde också låtar som ”Evighet” och ”Runaway”. 2010 var hon med i filmen Yohan – Barnevandreren tillsammans med Alexander Rybak och Dennis Storhöi. Hon har även sjungit i norska Allsång på gränsen med den tidigare, Alexander Rybak.

2010–2011 – Elvis, Barbra & Jag

Den 3 juli 2010 hade Carola en kväll i Dalhalla, till minnet av sina föräldrar, där hon framförde låtar av deras stora idoler Elvis Presley (faderns idol) och Barbra Streisand (moderns idol).
Konserten i Dalhalla blev succé, och kort efter släpptes en DVD från konserten, i samarbete med TV4. Man beslutade snart att ett följande album skulle komma med låtarna från konserten, och senare även en turné med samma koncept. Låten ”Suspicious Minds” släpptes den 25 januari 2011, i Carolas tappning, som första singel till albumet. Albumet släpptes den 23 mars och turnén hade premiär den 24 mars.

2012 – The Voice Sverige

Carola var med i sångtävlingsprogrammet The Voice Sverige i TV4 som en av coacherna med Ola Salo, Petter och Magnus Uggla.
2013 – 30-årsjubileum
Jubileumsåret startade med att Carola, Malin Byström och Peter Jöback framträdde med kända låtar på Tolvslaget på Skansen, som direktsändes av SVT. Det hela avslutades med en fräsch och modern version av ”Säg mig”.
Under finalen av Melodifestivalen 2013 var Carola mellanakt där hon framträdde ”Främling” i en omarbetad version.
Under finalen av Eurovision Song Contest framträdde hon som en del av pausunderhållningen ”Swedish smörgåsbord” där bland annat hon, Petra Mede, Felix Herngren och Fredrik Reinfeldt drev med svenskheten. På Allsång på Skansen blev hon hyllad av Tomas Andersson Wij och Eric Ericssons kammarkör som spelade ”Evighet” för henne. Hon framförde även allsången ”Främling” tillsammans med Måns Zelmerlöw och publiken.
Så mycket bättre och det bästa av mig
Under hösten 2014 deltog Carola i Så mycket bättre på TV4 tillsammans med bland annat Ola Salo och Amanda Jenssen. Därefter har Carola varit på fem olika turnéer samt släppt ytterligare ett julalbum, Drömmen om julen.
2018 Jul med Carola och Naket – En akustisk hitskonsert
2018 var det premiär för Jul med Carola i Steningeladan, en lada som Carola själv driver
i Steninge Slottsby. Julkonserterna blev uppskattade och en av dem sändes även i SVT under julen 2018 och även 2019.
Carolas sommarturné i Sverige 2019 fick namnet Naket – En akustisk hitskonsert.
I november 2021 tilldelades Carola utmärkelsen War Child Award by Consid för sitt engagemang för barn i krig och konflikt

2022 – Pandemikonsert: EN UNIK SOMMARKONSERT MED CAROLA

Under 2022 när Covid pandemin härjade över hela världen och Sverige belagts med stränga restriktioner och högst 50 personer fick vara i en publik med 2 meters mellanrum, skapade Carola den fantastiska sommarkonserten: En unik sommarkonsert med Carola. Denna spelades in och sänder på TV4.
2023 – 40 år sedan genombrottet med låten FRÄMLING
I programtexten för CAROLAFESTEN och jubileumsåret 2023:
CAROLA–40 ÅR SEDAN FRÄMLING
Den 26 februari 1983, CAROLA HÄGGKVIST slar̊ igenom med dunder och brak genomTV-rutaniMelodifestivalenmedlat̊en”Fram̈ling”!ENSTJÄRNAVARFÖDD.
Iar̊,2023ar̈detexakt40ar̊sedandettaglimrandegenombrottochdetskallfiras! Den 27 maj 2023 på Avicii Arena/Globen, smal̈ ler det! Då korkas champagnen upp, for̈festenkanbor̈ja,for̈attsenov̈ergåietthejdundrandepartyfran̊scenenmed Sverigesstor̈stastjar̈naochmusikaliskafor̈ebildCarola.Hela”Carolafesten” avrundasmedenriktigefterfestdar̈av̈enstjar̈nansjal̈vfar̊varamedochfira.

Carola

1983 stod en då 16-årig Carola i Palladium i Malmö på Melodifestivalens scen och framförde för första gången “Främling” live. Resten är historia och 40 år senare är hon redo att fira genombrottet och en fantastisk karriär med en stor konsert på Avicii Arena i Stockholm. Lördag 27 maj förvandlas den vita globen till en sprakande luftballong där artistens egna mål är att taket ska lyfta eller som hon säger själv
“Jag vill vill ta med min publik på en riktig äventyrsresa där vi lyfter tillsammans. En folkfest över det vanliga, över generationer och samhällsgrupper.
Ett riktigt statement. Det har jag längtat efter! Med mina poplåtar som bränsle. Vi kommer flyga!”.
– Jag ser firandet den 27 maj som en underbar start på sommaren och en fantastisk festkväll! Livet skall firas och det gör vi bäst tillsammans. Utöver själva festkonserten
kommer det både att vara en förfest och en efterfest. En 3-stegsraket under en kväll som ingen vill missa! Allt utgår ifrån min kärlek till popen som började med “Främling” och som följdes upp av “Säg mig var du står” och många andra klassiker, säger Carola.
Carola ä r utan tvekan en av vå ra stö rsta artister genom tiderna. Under hela 2023 kommer hon att fira sina 40 å r i rampljuset. Konserten den 27 maj ä r det fö rsta nedslä ppet och tar avstamp dä r allt bö rjade – i kä rleken till popen.
I programtexten för Carola 4 Faces:
CAROLA 4 FACES:
Innan jul 2022 släpptes ”Carolafesten” på Avicii Arena och biljetterna tog slut på mindre än två dagar.
Nu tar Carola ett grepp om sin musikskatt och lanserar ett koncept som inte liknar något annat med konserter i fyra olika musikvärldar.
Med start den 19 april 2023 på rockscenen KB i Malmö och med närmare 30 konserter utspritt i Sverige och Norge kommer Carola att under hela jubileumsåret fira livet, musiken och 4 decennier i rampljuset.
4 musikvärldar ska celebreras under konceptet ”Carola 4 Faces”.
Biljetterna släpps årsdagen av finalen, dvs den 26 februari, av Melodifestivalen 1983 då Carola blev stjärna över en natt.

CAROLA
1983 stod en då 16-årig Carola i Palladium i Malmö på Melodifestivalens scen och framförde för första gången “Främling” live. Resten är historia och 40 år senare är hon redo att fira genombrottet och en fantastisk karriär med en stor konsert på Avicii Arena i Stockholm. Lördag 27 maj förvandlas den vita globen till en sprakande luftballong där artistens egna mål är att taket ska lyfta eller som hon säger själv. Pga det stora publiktrycket och Carolas önskan att få visa sin bredd, presenteras nu nya konceptet ”Carola 4 Faces”, som omfattar Rock, Pop, Musikal & Gospel.
Carola säger: ”-Jag vill vill ta med min publik på en riktig äventyrsresa där vi lyfter tillsammans. En folkfest över det vanliga, över generationer och samhällsgrupper. Ett riktigt statement. Det har jag längtat efter! Med mina poplåtar som bränsle. Men även att få bjuda på min kärlek till både rock, musikal och gospel. Vi kommer flyga!”.
Carola är utan tvekan en av våra största ar1ster genom 1derna. Under hela 2023 kommer hon a; fira sina 40 år i rampljuset. Först ut är ”rock” som Carola kommer a; fira på rockklubbarna KB, Pustervik, Debaser och Rockefeller i Norge. Kärleken 1ll ”pop” inleds med den slutsålda konserten på Avicii Arena som sen fortsä;er med en stor sommarfest på turné med 20 spelplatser över hela Sverige och Norden. Hösten börjar med en hyllningskväll 1ll ”musikal” och i okt/nov kommer hon a; fira ”gospel” i olika kyrkor i Sverige.
Under 2023 släpptes hitlåten ”HÄNDER UPP”, skriven av Carola, Carl Wikström Ask och Adéle Cechal.
Även gjordes en (Jacob Criborn).

Album

1983 – Främling


1984 – Steg för steg


1984 – På egna ben


1986 – Runaway


1987 – I Rättviks kyrka


1990 – Much More


1991 – Jul


1993 – My Tribute


1994 – Personligt


1994 – Gospel Concert


1998 – Blott en dag


1999 – Jul i Betlehem


2001 – Sov på min arm


2001 – My Show


2004 – Credo


2005 – Störst av allt


2006 – Från nu till evighet


2007 – I denna natt blir världen ny – Jul i Betlehem II


2009 – Christmas in Bethlehem


2011 – Elvis, Barbra & Jag


2016 – Drömmen om julen (i samarbete med Peter Nordahl och Ulla-Carin Nyquist) •


Samlingsalbum

1985 – Happy Days


1991 – Hits / Fångad av en stormvind


1996 – Hits vol. 2


1997 – Det bästa av Carola


2003 – Guld, platina och passion – Det bästa med Carola (2-CD)


2003 – Guld, platina och passion – Det mesta med Carola (4-CD)


2004 – 18 bästa


2008 – Främling 25 år (2-CD)


2008 – Hits 25
Maxi-EP/Singelkassett


1983 – Julefrid med Carola


1983 – Singelkassett Vinylsinglar


1983 – ”Främling” / ”Liv” (Sverige)


1983 – ”Love isn’t Love” / ”Mickey” (Sverige)


1983 – ”Love isn’t Love” / ”Främling” (Sverige)


1983 – ”Love isn’t Love” / ”Life” (Storbritannien-Tyskland-Nederländerna-Frankrike- Spanien-Portugal-Australien)*


1983 – ”Fremder” / ”Frei” (Tyskland)


1983 – ”Je ogen hebben geen geheimen” / ”Främling” (Nederländerna)


1983 – ”Hunger” / ”Ännu en dag” (Sverige)


1983 – ”Hunger” / ”Let There Be Love” (Tyskland-Nederländerna-Portugal)*


1983 – ”Tommy Loves Me” / ”I Think I Like It” (Sverige-Kanada)*


1984 – ”Albatros” / ”It’s Raining in Stockholm” (Nederländerna)


1984 – ”Carola så in i Norden” (Sverige)


1984 – ”Love isn’t Love” / ”It’s Raining in Stockholm” (Japan)


1984 – ”Butterfly” / ”Morning Star” (Japan)


1984 – ”Fushigi na hitomi (Don’t Tell Me What to Do)” / ”Rendez-Vous” (Japan)


1986 – ”Runaway” / ”So Far So Good” (Sverige-Tyskland-Spanien-Filippinerna)*


1986 – ”Brand New Heart” / ”Spread Your Wings (For Your Love)” (Sverige)


1987 – ”Gospel Train” / ”Vilken värld det ska bli” (Sverige)


1990 – ”Mitt i ett äventyr” / ”All the Reasons to Live” (Sverige)


1990 – ”The Girl Who Had Everything” / ”One More Chance” (Sverige)


1990 – ”I’ll Live” / ”I’ll Live (Instrumental)” (Sverige)


1991 – ”Every Beat of My Heart” / ”Best Shot” (Sverige)


1991 – ”Fångad av en stormvind” / ”Captured by a Lovestorm” (Sverige)


1991 – ”Captured by a Lovestorm” / ”Fångad av en stormvind” (Tyskland)


1991 – ”Stop Telling Me Lies (I’ll Live)” / ”Stop Telling Me Lies (I’ll Live) (Instrumental)”
(Tyskland)


1992 – ”All the Reasons to Live” / ”The Innocence is Gone” (Sverige)


1993 – ”Mixade minnen (Radio Mix)” / ”Mixade minnen (Club Edit)” (Sverige)
Maxisinglar


1983 – ”Främling (Specialversion på fyra språk)” / ”Life” (Nederländerna)


1983 – ”Hunger (Disco Remix)” / ”Hunger” (Italien)


1983 – ”Julefrid med Carola” (Sverige)


1986 – ”Runaway (Extended Dub Mix)” / ”Runaway (Single Version)” / ”So Far So
Good” (Sverige)


1986 – ”Runaway (Extended Dub Mix)” / ”Runaway (Single Version)” / ”So Far So
Good” (Tyskland)


1986 – ”Runaway (Extended Dub Mix)” / ”So Far So Good” (Filippinerna)


1986 – ”Brand New Heart” / ”Spread Your Wings (Single Version)” / ”Spread Your
Wings (Extended Dance Mix)” (Sverige)


1990 – ”You are My Destiny (12″ Remix Slow)” / ”You are My Destiny (12” Dub Mix
Slow)” / ”You are My Destiny (7″ Remix)” (Sverige)


1990 – ”I’ll Live (12″ Remix)” / ”I’ll Live (12″ Dub Version)” / ”I’ll Live (7″ Remix)”
(Sverige)


1991 – ”Captured by a Lovestorm (12″ Hurricane Remix)” / ”Captured by a Lovestorm
(7″ Hurricane Edit)” (Sverige)


1993 – ”Mixade minnen (Radio Mix)” / ”Mixade minnen (Club Edit)” / ”Mixade minnen
(Extended Radio Mix)” / ”Mixade minnen (Club Mix)”(Sverige) CD-singlar


1990 – ”You are My Destiny” / ”All the Reasons to Live” / ”Mitt i ett äventyr” (Sverige)


1990 – ”The Girl Who Had Everything” / ”One More Chance” (Sverige)


1990 – ”I’ll Live (12″ Remix)” / ”I’ll Live (Album Version)” / ”I’ll Live (12″ Dub Version)” / ”I’ll Live (7″ Remix)” (Sverige)


1991 – ”Captured by a Lovestorm (12″ Hurricane Remix)” / ”Fångad av en stormvind” / ”Captured by a Lovestorm (Album Version)” / ”Captured by a Lovestorm (7″ Remix)” (Sverige)


1991 – ”Captured by a Lovestorm (12″ Hurricane Remix)” / ”Fångad av en stormvind” / ”Captured by a Lovestorm (Album Version)” / ”Captured by a Lovestorm (7″ Remix)” (Tyskland)


1991 – ”Stop Telling Me Lies (I’ll Live) (12″ Remix)” / ”Stop Telling Me Lies (I’ll Live) (Album Version)” / ”Stop Telling Me Lies (I’ll Live) (12″ Dub Version)” / ”Stop Telling Me Lies (I’ll Live) (7″ Remix)” (Tyskland)


1992 – ”All the Reasons to Live” / ”The Innocence is Gone” / ”Declaraton of My Independence” (Sverige)


1993 – ”Mixade minnen (Radio Mix)” / ”Mixade minnen (Club Edit)” / ”Mixade minnen (Extended Radio Mix)” / ”Mixade minnen (Club Mix)” (Sverige)


1994 – ”Det kommer dagar” / ”Flickan från igår” (Sverige)


1994 – ”Guld i dina ögon” / ”Regnet som faller” (Sverige)


1995 – ”Sanningen” / ”Var finns den kärlek” (Sverige)


1995 – ”Sanna vänner” / ”Förlåt mig” (Sverige)


1996 – ”Believe” / ”Believe (Instrumental)” (Sverige)


1996 – ”Just the Way You are” / ”Just the Way You are (Instrumental)” (Sverige)


1997 – ”Dreamer” / ”Dreamer (Singback Version)” (Sverige)


1998 – ”Blott en dag” (Sverige)


1998 – ”A World of Wonders (Radio Edit)” / ”A World of Wonders (Album Version)” /
”A World of Wonders (Instrumental Version)” (Norge)


1999 – ”Himlen i min famn” (Sverige)


2000 – ”When We Believe” (Sverige)


2000 – ”Mickey (Remix)” (Sverige)


2002 – ”You + Me” (Sverige)


2002 – ”I Believe in Love (Radio Hitvision Remix)” / ”I Believe in Love (Club Anthem
Radio Mix)” / ”I Believe in Love (Club Mix)” / ”I Believe in Love (Dub Mix)” (Sverige)


2002 – ”I Believe in Love (Radio Hitvision Remix)” / ”I Believe in Love (Club Anthem
Radio Mix)” (Sverige)


2006 – ”Evighet” / ”Evighet (Instrumental)” (Sverige)


2006 – ”Invincible” / ”Invincible (Instrumental)” (Sverige)


2006 – ”Invincible (Original Version)” / ”Invincible (SoundFactory Supreme Anthem)” /
”Invincible (SoundFactory One Love Dub)” / ”Invincible (SoundFactory Radio Edit)”
(Sverige)


2008 – ”One Love” / ”Lucky Star” / ”One Love (Worktape)” / ”Lucky Star (Acoustic
Demo)” / ”One Love (SoundFactory Club Anthem)” / ”One Love (SoundFactory Big Dub Version)” / ”One Love (SoundFactory Remix Radio Edit)” / ”One Love (SoundFactory Remix A Version)” (Sverige)


2009 – ”Find my way to betlehem
Melodier på Svensktoppen


1990 – ”Mitt i ett äventyr”


1991 – ”Fångad av en stormvind”


1995 – ”Guld i dina ögon”


2003 – ”När löven faller”


2005 – ”Genom allt”


2006 – ”Evighet”


2008 – ”Lucky Star” (med Andreas Johnson)


2008 – ”One Love” (med Andreas Johnson)


2020–2021 – Säg mig var du står (med Zara Larsson)

Carola